Albatros Rexhaj

Këtu flitet për dashurinë, jetën dhe të gjitha klishet tjera që përgjithmonë e kanë infektuar artin dhe letërsinë.

Thashethemet, ana e erret e jona

January 14th, 2020

Thashethemet janë ai fenomeni i shpifur kronik që assesi nuk shqitet nga realiteti ynë. Sado që shprehim neverinë tonë ndaj tyre, ato vazhdojnë të lulëzojnë. Në këtë audio editorial tërësisht spontan, të realizuar enkas për Revista Class, shkrimtari Albatros Rexhaj flet për thashethemet si atentate brutale ndaj personalitetit të tjetrit si dhe për nevojën që ndryshimi të fillojë nga vetë ne.