Albatros Rexhaj

Këtu flitet për dashurinë, jetën dhe të gjitha klishet tjera që përgjithmonë e kanë infektuar artin dhe letërsinë.

Të dua ty, ty që më bën me nerva

February 19th, 2020

Në këtë episod, i zbërthej mendimet e mia prapa këtyre vargjeve të mia, të publikuara së fundmi në faqen time në Instagram:

“Më duhesh ti,

ti që më bën me nerva,

ti që m’i vonon mesazhet,

ti që bën drama nga hiç gjë, 

më duhesh ti,

ti që më mbush shpirtin edhe atëherë kur nuk je.”

 

Jam shumë i bindur se historia prapa këtyre vargjeve është një nga ato histori që, së paku një herë në jetë, e kemi provuar të gjithë.

Dëgjim të këndshëm!