Albatros Rexhaj

Këtu flitet për dashurinë, jetën dhe të gjitha klishet tjera që përgjithmonë e kanë infektuar artin dhe letërsinë.

Për ata që sot na mungojnë

March 24th, 2020

Sa më mungon,

madje edhe sikur vetëm të më bësh me nerva, të zihemi e të kalojmë mbrëmjen plot inat,

dhe më pas të injorojmë njëri-tjetrin klubeve, duke u shtirur se vazhdueshëm po hasemi ashtu krejtësisht rastësisht,

më mungon të pajtohemi ashtu siç dimë vetëm unë dhe ti, si dy të çmendur që nuk munden pa njëri-tjetrin,

Më mungon ti.

 

Një episod i tëri kushtuar mallit që ndiejmë për njerëzit që sot nuk mund t'i takojmë.