Albatros Rexhaj

Këtu flitet për dashurinë, jetën dhe të gjitha klishet tjera që përgjithmonë e kanë infektuar artin dhe letërsinë.

GUXIMI PËR TË SHPREHUR GJËRAT

April 9th, 2020

Në këtë episod flas për nevojën për të bërë një detoks mendor dhe shpirtëror si dhe për nevojën që të shohim qartë dhe drejtë cilat janë ato gjëra që vërtet duhet të jenë prioritet i yni. Por, dhe kjo është shumë e rëndësishme, për nevojën që të shprehim atë që vërtet e kemi në zemër dhe në shpirt. Për mua, të shprehësh gjërat që janë të vërteta në zemrën dhe shpirtin tënd, nuk do të duhej të shihej si guxim, por si një demonstrim sinqeriteti.

Dëgjim të këndshëm dhe mos harroni që këtë episod t’ua rekomandoni miqve tuaj.

Të gjithë ata që përdorin Iphone ose Ipad, podcastin tim mund ta gjeni edhe te Apple Podcasts.