Albatros Rexhaj

Këtu flitet për dashurinë, jetën dhe të gjitha klishet tjera që përgjithmonë e kanë infektuar artin dhe letërsinë.

Dashuria në kohën e Koronës

February 24th, 2020

Mendo për njeriun që e dashuron fort dhe tani imagjino situatën ku ky njeri është infektuar me Corona Virus. Çfarë do bëje ti? Do të rrije me të apo do të ndaheshe të qëndroje veçmas?

Për këtë episod jam frymëzuar nga shumë histori, për të cilat kam lexuar së fundmi, të çifteve të ndryshme që kanë refuzuar të ndahen nga njëri-tjetri përkundër rrezikut të madh që sjell kjo epidemi. Disa ia kanë dalë të jenë fitimtarë, por disa edhe kanë pësuar.

Çfarë do bëje ti, sikur të ishe në një situatë të tillë?

Kjo është pyetja bosht e këtij episodi këtu në podcastin tim.

Dëgjim të këndshëm si dhe i pres komentet dhe mendimet tuaja.